Skip navigation

Nieuw blogger thema: Theme Blue

Een van de eerste posts op dit blog ging over een blogger thema wat ik had gemaakt: Theme Orange.

Ik heb gister een nieuwe versie van dat thema gemaakt. Ik vond het oranje namelijk eerlijk gezegd te schreeuwerig. Het nieuwe thema is in het blauw. Het is momenteel te zien op mijn oma’s blog, wat je heir kan vinden: https://jokessterrenkruid.blogspot.com/

Hieronder zie je wat screenshots:

De homepage

De homepage

Een enkele post

Een enkele post

Halverwege de post
Comment section en footer

Comment section en footer

De naam van het thema is Theme Blue (dat was misschien een heeeel klein beetje voorspelbaar 🙄 (en het staat in de titel van dit blogje 😆))

Er is momenteel nog geen download link, maar zodra die er is, zet ik hem hier neer. 😁

- Robin