Skip navigation

Dit blog is verhuisd

Dit blog is sinds december 2023 verhuisd naar roblog.nl.

Dat ik mijn site om de drie maanden op de schop neemt is geen nieuwe informatie. Maar waarom ineens een nieuwe domeinnaam? Zoals ik eerder al schreef:

Ik wil misschien een wat kortere domeinnaam registreren, die ook iets meer bij mij past. geheimesite.nl is cool, maar ik heb het in 2017 bedacht en ik weet niet of het nog super goed bij me past.

Ik heb geheimesite.nl destijds gekozen omdat de site over een geheim-agentengenootschap (de DDDD, De Dienst voor buitenaardse Dimensies en Domeinen) ging, en geheimewebsite.nl al bezet was. Alhoewel de domeinnaam cool klinkt en een mooie gespreksopener is, wilde ik toch iets dat meer bij mij paste.
Toch behoud ik de oude domeinnaam. Alle oude links op subdomeinen blijven dus werken, en geheimesite.nl zal vanaf nu doorverwijzen naar roblog.nl.

Waarom Roblog? Robin + blog = Roblog. Ja, het lijkt nogal op Roblox, maar daar kwam ik pas achter toen ik de nieuwe site aan mijn zusje liet zien, en toen was het al te laat.

Dit blog is vanaf nu een publiek archief. Dat betekent dat er geen nieuwe posts geplaatst zullen worden, maar dat de oude posts gewoon blijven zoals ze zijn. Als je me wil blijven volgen moet je wel de link naar mijn RSS feed even updaten naar de nieuwe site. Je kan de nieuwe RSS feed hier vinden: roblog.nl/index.xml, en een uitleg over hoe RSS werkt kan je ook op de nieuwe site vinden.

Bye!