Skip navigation

Eindelijk vakantie :)

Deze week heb ik vooral aan mijn site gewerkt. Ik ben bezig met het ontwerpen van een nieuw systeem om mijn data te beheren, en ik ben het stap voor stap aan het integreren met mijn site.

Daarnaast heb ik mijn eigen CSS framework gemaakt (want waarom niet). Het is grotendeels classless: je kan het op elke semantisch HTML document applyen en het gaat er ineens perfect uitzien. Daarnaast zijn er ook nog optionele utilities voor het stylen van forms en grids. Ik heb het ghme.css genoemd, want het is volledig gebaseerd op mijn site. Mijn website, blog en school wiki maken er nu allemaal gebruik van.

Verder heb ik voor mijn werk een super coole (interne) tool gebouwd waarmee we de events in onze database makkelijk kunnen doorzoeken en visualiseren met mermaid.js.

Aan het lezen

Ik heb vorige week woensdag (drie dagen nadat ik hem gekregen had) De Sage van Aya: Grootheerser uitgelezen. Ik ben nu mentaal1 begonnen aan The name of the Wind.

Interessante posts uit mijn RSS feed

Coole dingen die ik online heb gevonden


  1. Dat betekent dat ie op mn nachtkastje ligt met de intentie om hem te gaan lezen, maar ik ben er nog niet aan toegekomen. ↩︎